فارس: شرکت اچ پی می گوید تصمیم گرفته تا سیستم عامل خود برای گوشی های هوشمند موسوم به webOS را به صورت یک پلاتفورم متن باز درآورد.
به گزارش فارس به نقل از اینفورمیشن ویک، webOS بر خلاف دیگر سیستم عامل های طراحی شده برای گوشی های هوشمند با استقبال چندانی مواجه نشده و حتی چندی قبل اعلام شد شرکت اچ پی قصد دارد واحد طراحی این سیستم عامل را به فروش برساند.
اچ پی می گوید تعدادی تبلت و گوشی هوشمند مجهز به این سیستم عامل را در اختیار برنامه نویسان و متخصصان ثالث قرار می دهد تا آنها با تغییر و به روزرسانی webOS سیستم عامل های تازه ای برای گوشی های هوشمند طراحی و عرضه کنند.
این شرکت در کنار تبدیل webOS به یک سیستم عامل متن باز درصدد عرضه برنامه کاربردی تازه ای به نام ENYO است که به روزرسانی و اعمال تغییر در webOS متن باز شده را تسهیل می کند.
کارشناسان می گویند شرکت اچ پی امیدوار است با اعمال این راهبرد webOS را از بن بست خارج کند و جانی تازه به این سیستم عامل مهجور ببخشد.
تلاش برای افزایش سازگاری webOS با سخت افزارهای نوین هم از جمله برنامه های آینده اچ پی است. هم اکنون آندروید و iOS برترین سیستم عامل های همراه هوشمند در جهان محسوب می شوند.
ایسنا: یک تحلیلگر سیستم معتقد است که هیچ آنتیویروسی وجود ندارد که بتواند به صورت صددرصد سیستم شما را در مقابل ویروسها ایمن کند.
پریسا فتحعلیبیگلو در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: نرمافزارهای آنتیویروس به شکل اختصاصی برای دفاع از سیستمها در برابر تهدید ویروس طراحی و نوشته میشود و متخصصان امنیتی برای استفاده از آنتیویروس توصیه میکنند، زیرا از رایانه نه تنها در برابر ویروسها، بلکه در برابر انواع بدافزارها نیز محافظت میکند.
او ادامه داد: درواقع آنتیویروس یک برنامه رایانهیی است که برای بررسی و مرور فایلها، تشخیص و حذف ویروسها و دیگر بدافزارها استفاده میشود.
وی تصریح کرد: آنتیویروسها محافظان سیستمهای ما هستند؛ اینگونه آنتیویروسها میتوانند کنترل مرکزی سیستم را در دست گرفته و مواظب رفتار مشکوک یا برنامههای مخرب اجرایی برروی سیستم باشند، اما با گسترش روابط نمیتوانیم بهصورت کامل برروی آنتیویروسها حساب کنیم، زیرا این آنتیویروسها از حمله ویروسها در امان نیستند.
فتحعلیبیگلو خاطرنشان کرد: ویروسها همیشه جلوتر از آنتیویروسها حرکت میکنند، ولی بیشتر آنتیویروسها درصورت بروز و ظهور یک ویروس جدید قادر خواهند بود که به سرعت آن را شناسایی کنند و سیستم شما را از وجود این ویروس پاک نگه دارند.
این تحلیلگر سیستم ادامه داد: هیچ دلیلی وجود ندارد برای از بین بردن احتمال آلودگی رایانه افراد به تروجان، ویروس یا ورم که یکی از مخربترین آثار آن کاهش عملکرد رایانه و اشغال پهنای باند اینترنتی است، از نرمافزاری استفاده شود که چند برابر یک ویروس مخرب، سرعت رایانه و یا کانکشن شما را نابود کند.
او گفت: بررسیهای مختلفی در خصوص علل کند شدن رایانههای شخصی با سیستم عامل ویندوز انجام شده است که به دلیل نحوه انجام آزمایش و شرایط فنی انجام آزمایش و دقت نتایج آزمایشی را که توسط دپیسی اسپای انجام گرفته است، استناد میکنم. بسیاری از نرمافزارهای مشهوری که شرکتهای بزرگ تولیدکننده نرمافزار ارائه میکنند در بالای این جدول قرار دارند، به عبارت دیگر این نرمافزارها مؤثرترین عامل کند شدن رایانههای شما محسوب میشوند.
به گفته وی یک آنتیویروس باید با نرمافزارهای کاربردی سازگاری داشته باشد تا کاربر در حین استفاده از آن دچار دردسر نشود؛ درست است که استفاده از آنتیویروسها اجتنابناپذیر بوده و شکی در سودمند بودن آنها نیست، ولی برخی از اوقات دردسرهایی را برای کاربران ایجاد میکنند. برای مثال، برنامههای آنتیویروس در صورتی که به صورت مؤثر طراحی نشده باشند، کارایی رایانه را کاهش داده و باعث کند شدن آن میشوند، ممکن است کاربران بیتجربه در فهمیدن هشدارهای آنتیویروس مشکل داشته باشند و پیشنهاداتی را که آنتیویروس به آنها ارائه میکند، درست متوجه نشوند.
او خاطر نشان کرد: گاهی اوقات یک تصمیم نادرست به نشت اطلاعات مجنر میشود، درصورتی که آنتیویروس از جستوجوی اکتشافی استفاده کند، کارایی آن به میزان تشخیصهای مثبت نادرست و تشخیصهای منفی نادرست بستگی دارد و در آخر از آنجا که برنامههای آنتیویروس غالباً در سطوح بسیار قابل اطمینان در هسته سیستم اجرا میشوند، محل خوبی برای اجرای حملات بر علیه رایانه هستند.
به گزارش extremetech، انتظار نداشته باشید که چنین سرعتی به این زودی ها در اختیار کاربران عادی قرار بگیرد. اما محققین علوم مختلف برای کارهای تحقیقاتی مختلف و تبادل اطلاعات نیاز به ارتباطات بسیار پرسرعت دارند که چنین شبکه هایی می تواند تبادل اطلاعات را بسیار ساده تر کند.